+31 638534752 / +34 656 459 127

100 miljoen

VOETBAL – Real Madrid heeft het aan de Spaanse zanger en ex doelman van Real Madrid te danken dat de Koninklijke voetbalclub de magische grens van 100 miljoen fans/volgers heeft gehaald. De populaire zanger heeft op Facebook 4 miljoen volgers aan wie hij vroeg om zijn favoriete club te volgen of liken op het sociale netwerk. Daarmee heeft Real Madrid de Catalaanse club FC Barcelona afgetroefd.

Terwijl FC Barcelona zondagmorgen om 8.31 op Facebook plaatste dat ze de grens van 100 miljoen waren gepasseerd lukte dat Real Madrid reeds zaterdagavond om 23.38 uur. De Koninklijke heeft daarbij wel wat hulp gekregen van niemand minder dan Julio Iglesias, ooit doelman bij de Spaanse club. Het was deze zanger met meer dan 4 miljoen fans op Facebook die aan hen vroeg om zijn favoriete voetbalteam te volgen, iets waar massaal gehoor aan werd gegeven.

Real Madrid is daarmee de eerste sportclub ter wereld geworden die de grens van 100 miljoen is gepasseerd gevolgd door FC Barcelona, met slechts enkele uren verschil (maar zonder extra hulp van een bekende zanger) 😉

Loading
Delen