Deze LUXURY HOMES zijn gelegen aan de Mar Mediterraneo, naast een van de beste golfbanen aan de Costa Calida.
Een unieke plek om intensief sport en natuur te beleven, met meer dan 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 20° C. Het ligt op slechts 30 minuten van de luchthaven van Murcia en 40 minuten van de luchthaven van Alicante.
Zo heb je architectuur nog nooit gezien
Hoe belangrijk de locatie ook is, de indeling, constructie, inrichting en beleving van de daadwerkelijke woningen zijn natuurlijk ook belangrijk. In dit opzicht stellen de woningen niet teleur. Aantrekkelijk en energiezuinig, met intelligent ontworpen interieurs, combineren ze esthetiek met comfort, efficiëntie en privacy, allemaal gebaseerd op een solide constructiemethode en gebaseerd op respect voor hun omgeving.
Moderne architectuur
Dit is een avant-garde nieuwbouwproject van 4 ruime halfvrijstaande huizen met maximaal 170 bebouwde m2, privézwembad en tuin. De uitstekende locatie aan het strand, op slechts 3 km van de promenade Puerto San Pedro del Pinatar en een korte wandeling naar het strand van La Llana, maakt het een van de meest gewilde projecten van vandaag in La Costa Calida. Kies woningen met ruime woonkamer met open keuken met eetbar en svhuifpui naar privé terras en zwembad met buitendouche. Er zijn 3 slaapkamers, 1 op begane grond plus een badkamer. Twee tweepersoonsslaapkamers op verdieping met inbouwkasten met beide een badkamer en-suite. Trap naar uw privé dakterras / solarium. parkeerplaats buiten, 3 badkamers met natuurlijk licht en dakterras.

Genietend van topkwaliteiten, uitgerust met de beste merken, kan je ook profiteren van tal van personaliseringsmogelijkheden in alle materialen en eigenschappen, en een hoge flexibiliteit in interieurarchitectuur.
San Pedro del Pinatar
San Pedro del Pinatar is een kustgebied in de regio Murcia. De omgeving, waar de Mar Menor de Middellandse Zee ontmoet, maakt het uniek.
Ongerepte stranden, zoals La Llana, Las Higuericas of La Torre Derribada, evenals het regionale zoutvlaktenpark, vormen allemaal dit natuurlijke paradijs.
La Llana-stranden
De stranden van La Llana maken deel uit van de zoutvlakten en zandduinen van San Pedro del Pinatar, een beschermd gebied in de regio Murcia.
Ze maken deel uit van de natte gebieden in het noorden van de Mar Menor, een natuurreservaat op slechts twee minuten van het centrum van het dorp San Pedro, en bieden zo een combinatie van natuur, voorzieningen en diensten, waardoor het gebied zeer aantrekkelijk is voor toerisme .
Dit is de uitzonderlijke locatie waar het wooncomplex La Llana Beach te vinden is, met volledig uitgeruste woningen met drie slaapkamers, waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de warmte van de Middellandse Zee.
Sport en Activiteiten
Watersporten en golf zijn twee van de belangrijkste activiteiten in de omgeving. Het complex ligt vrij dicht bij de Mar Menor Sailing Club, die alle soorten watersporten biedt, evenals een scala aan wedstrijden en regatta’s, en er zijn ook veel golfclubs in de buurt.

Loading

Pand Beschikt Over

 • Airconditioning W/K
 • Badkamer en-suite
 • Badkamers
 • Buitendouche
 • Dakterras
 • Inbouwkasten
 • Open keuken
 • Parkeerplek
 • Privé Terras
 • Privé tuin
 • Privé zwembad
 • Terrassen