Meer info?Bel nu!

Over ons

Costa Blanca Homes.eu ( Ria Wagenaar en Nico van den Berg ) is makelaarskantoor, intermediair en agent van door ons met zorg geselecteerde projectontwikkelaars, bouwers en onroerend goed aanbieders aan de Costa Blanca, tevens hebben wij samenwerkingscontracten met veel andere makelaarskantoren en bieden u daardoor het meest uitgebreide woningaanbod aan in de Costa Blanca. Dit wil dus zeggen, dat wij meer kunnen aanbieden dan wat op onze site staat. U hoeft dus niet meer zelf in contact te treden met talloze makelaars en projectontwikkelaars om uw droomwoning te vinden, met alle risico’s die er aan verbonden zijn.

Wij zijn API gecertificeerd met de daarmee gaande zekerheden van hieraan verbonden verzekeringen voor aansprakelijkheid ( €600.000 ) en door u gedeponeerde aanbetalingen ( €60.000 ) per geval.

Daar wij vanuit Nederland en Spanje werken, bieden wij de mogelijkheid om u thuis te bezoeken indien u dit wenst om zo relaxed mogelijk alle facetten en keuzes door te nemen. Na afspraak kan dit zowel overdag als s’avonds en 7 dagen per week, tenslotte bent u de klant.

Dringend woningen aan de Costa Blanca te koop en te huur gevraagd.

Gecertificeerd API Makelaar