Meer info?Bel nu!

Nieuwbouw Resort Finestrat

De bouwer van dit complex creëert een set van duplex appartementen en villa’s om gerieflijk aan de Middellandse Zee te leven.
Het is gelegen tussen Sierra Cortina en de baai van Benidorm. Hier vindt u alle rust en toch alle vormen van recreatie en ontspanning. Tevens is een grote shopping mall dichtbij en zowel openbaar vervoer alsmede toegangswegen van noord naar zuid langs de kust.
Het project heeft een uitzonderlijke gemeenschappelijke ruimtes: zwembaden, paddle banen, Social / Beach Club, gym, kleedkamers… Dit alles wordt geconstrueerd op verschillende niveaus met indrukwekkende natuurstenen muren. De grootte van deze gemeenschappelijke gebieden is een perceel van bijna 50.000 m2.

Finestrat Appartement S CV01

Finestrat Appartement S CV02

Duplex met solarium heeft een lounge met eetgedeelte, openkeuken en twee slaapkamers, 2 badkamers waarvan 1 en-suite, met terrassen voor en achter toegankelijk van uit de slaapkamers en lounge. Tevens een solarium over de hele verdieping.
Er zijn 8 duplexen met een extra ruimte met badkamer op verdieping van het solarium, zodat dit een extra slaapvertrek kan worden.

Finestrat Villa S CVES

Finestrat Villa CVPE

Het project combineert uitzicht op zee, licht en een speciaal ontwerp op basis van rechte lijnen, lichtgevende kleurige afwerkingen, grote ramen… Het ontwerp voegt andere creatieve nuances toe, zoals de optie van het hebben van een zwembad op de bovenste verdieping-solarium. Of het spel van de niveaus op basis van indrukwekkende natuurstenen muren.
De ontwikkeling is reeds begonnen, de verkoop is gestart. Prijzen zullen stijgen gedurende de bouw, stap nu in. Laat deze zeer goede investering niet voorbij gaan.