Meer info?Bel nu!

Sierra Cortina – Golf Bahia

By in Berichten with 0 Comments

Sierra Cortina:

Sierra Cortina is met recht hèt top resort aan de Spaanse Costa Blanca te noemen. Met diverse awards bekroond, met alle denkbare voorzieningen, overal dichtbij en prachtig gelegen in de gemeente Finestrat, Alicante, met fantastische uitzichten en panorama’s, en natuurlijk midden in het gebied met het beste klimaat in Europa.
Op het resort zelf zijn een groot aantal voorzieningen aanwezig zoals restaurants, bar, spa, binnenzwembad, sauna’s, diverse buitenzwembaden, fitness, paddle en tennisbanen, een bank, en zelfs een eigen 18 holes pitch en put golfbaan. In de directe nabijheid vindt u het grootste winkelcentrum van de Costa Blanca, met tientallen winkels, bioscopen en restaurants en meubelgiganten plus grote bouwmarkten. Maar liefst drie 5-sterren hotels hebben zich rondom Sierra Cortina gevestigd, en een tweetal fantastische golfbanen, waarvan één een “Championship course”, Villa Aitana. Naast Sierra Cortina bevinden zich tevens het grootste pretpark van Spanje, Terra Mitica, de grootste dierentuin, Terra Natura en een gigantisch waterpark, Aqua Natura. Binnen vijf autominuten vindt u nog een aantal andere parken zoals Mundomar, Aqualandia en Benidorm Palace.
Dit alles maakt Sierra Cortina ook bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen, zowel jong als wat ouder. Ook de stranden in de directe omgeving zijn een grote plus voor Sierra Cortina. De mooiste stranden van de Costa Blanca binnen handbereik, of u nu de voorkeur geeft aan uitgestrekte stranden met alle voorzieningen of een klein strandje aan een rustige baai, allemaal mogelijk binnen een paar minuten. Eveneens bevindt zich op 5 minuten het altijd bruisende Benidorm, met al haar voorzieningen, 12 maanden per jaar geopend. Met prachtige witte stranden, kilometers lang, met een bonte verzameling aan winkels, restaurants, en andere horeca.
Sierra Cortina is 24/7 beveiligd, met een uitstekende infrastructuur en overal dichtbij. Het internationale vliegveld van Alicante op 30 autominuten. Directe vluchten mogelijk vanuit A’dam, R’dam, Eindhoven, Maastricht, Dusseldorf, Brussel, etc. De autobaan A7 op 2 minuten, Benidorm, Finestrat en Villajojoisa op 5 autominuten, Altea en Albir op 10 autominuten. En natuurlijk het prachtige binnenland van de Costa Blanca binnen handbereik, waar u eindeloze tochten kunt maken, wandelend, fietsend, of natuurlijk per auto of motor.
Kortom, een unieke plek, met werkelijk alle denkbare voorzieningen binnen handbereik, een prachtige natuur en in een geweldig klimaat, waar u het gehele jaar door een fantastische tijd kunt beleven. Ook wonen in dit paradijsje?

Loading
Share This